Witold Kepinski - 01 september 2015

Centric is gecertificeerd voor Dell Migration Manager

Centric heeft zich gecertificeerd in het gebruik van de Dell Migration Manager; een tool voor Active Directory- en mailmigraties zo meldt distributeur Dupaco. Dankzij deze certificering is Centric in staat zelfstandig migraties uit te voeren met behulp van Dell Migration Manager. Centric is een van de weinige IT-organisaties in Nederland die deze certificering heeft behaald.

De gecertificeerde engineers kunnen de migratietooling installeren en configureren en met volledige klantondersteuning migraties uitvoeren. Voorheen moesten daarvoor Dell-experts uit bijvoorbeeld Engeland worden ingehuurd. Dankzij de certificering kan Centric voortaan sneller, goedkoper en veiliger mail- en Active Directory-migraties uitvoeren. Op die manier levert de organisatie de best mogelijke service en ondersteuning aan relaties.

Migratie 3.500 mailboxen

De aanleiding voor het behalen van deze certificering, is een Exchange- en Active Directory-migratie bij een grote Nederlandse non-profitorganisatie. Ruim 3.000 gebruikers en ruim 3.500 mailboxen moeten gemigreerd worden. Daarbij zet Centric de Migration Manager for Exchange en de Migration Manager for Active Directory in. Om de beste service en ondersteuning te bieden, besloot Centric haar eigen consultants te certificeren in plaats van hiervoor externe experts in te huren.

Installatiepartner Dell Software Migration tooling

Centric heeft een aantal engineers opgeleid in het gebruik van Dell Migration Manager. Daarvoor werd in samenwerking met Dupaco en Dell UK een uniek opleidingsprogramma samengesteld. Om een zo hoog mogelijk niveau te bieden, werden tijdens het traject onder andere Dell-consultants uit Engeland en Duitsland ingevlogen. Dankzij dit opleidingsprogramma is Centric nu installatiepartner voor Dell Software Migration tooling.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!