Redactie - 01 september 2015

Dutch IT-channel Academy van start

De markt ontwikkelt zich steeds sneller. Deze digitale transformatie raakt zowel de business als de maatschappij. Om de ontwikkelingen te kunnen blijven volgen is Dutch IT-channel Academy opgericht. Ervaren trainers verzorgen masterclasses voor het operationeel management en de commercieel en operationeel verantwoordelijken die werken voor ISV’s, VAR's, resellers, system integrators, distributeurs, vendors, hosting providers en service providers. “De masterclasses die aangeboden worden hebben onder andere betrekking op cloud en mobility en sales. Zo is onze doelgroep steeds vaker bezig met het ontwikkelen en operationaliseren van hun cloud aanbod. Met een gedegen training van experts uit het veld kunnen ze veel succesvoller zijn”, aldus Witold Kepinski, hoofdredacteur voor Dutch IT-channel.

“Dutch IT-channel is de spin in het web tussen ISV’s, VAR's, resellers, system integrators, distributeurs, vendors, hosting providers en service providers. Iedere dag constateren wij dat de ontwikkelingen in de markt dermate snel gaan en dat de digitale transformatie alle aspecten van de business en van de maatschappij raakt en verandert. Om hier adequaat op in te spelen en voorop te kunnen blijven lopen, is de Dutch IT-channel Academy opgericht. Door het organiseren van masterclasses zorgen wij ervoor, dat medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en een voorsprong hebben op hun (con)collega's. Naast de open masterclasses, bieden wij ook incompany masterclasses aan. Hierbij organiseren wij op basis van specifieke wensen en budget een maatwerk masterclass”, aldus Kepinski.

De masterclasses van de Dutch IT channel academy onderscheiden zich door hun praktische insteek. Want het doel is het realiseren van concrete resultaten Kortom: geen academische uiteenzettingen, analistentaal of uittreksels uit white papers, maar concrete, uitvoerbare adviezen op basis van een enorme praktijkervaring en marktkennis. “Met de combinatie van excellente markt- en business kennis, zorgvuldig geselecteerde business tools en de omvangrijke hands-on ervaring van de trainers kunnen de deelnemers een praktische en concrete roadmap samenstellen voor het realiseren van hun ambities”, aldus Kepinski.

De masterclasses Dutch IT-channel Academy worden verzorgd door trainers die dagelijks opereren in het werkveld en zodoende kansen en bedreigingen signaleren. Tijdens de masterclasses wordt de theorie vertaald naar de praktijk, zodat deze de volgende dag direct in te zetten is. Vier trainers (foto) zijn bekende gezichten uit de Nederlandse IT business. Michiel Steltman is een ‘cloud native’ ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in de online industrie. Als directeur van de stichting DINL is hij de spreekbuis van de organisaties die actief zijn in de Nederlandse digitale infrastructuur en behartigt hun belangen naar overheid, media en publiek. Rob Kurver heeft ruime ervaring als het aankomt op cloud. Hij was oprichter en ceo van Voipro, één van de eerste cloud European communications providers in 2005. Trainer Danny Frietman is een gedreven ondernemer, die zicht richt op het delen van kennis over enterprise mobility. Hij is op zijn best als hij nieuwe initiatieven mag creëren, implementeren en vermarkten. Rob Heeneman specialiseert zich in het geven van gerichte (sales)trainingen in groepsverband. Rob traint alle lagen van de organisatie, van directiemanagement, tot op de werkvloer. 

Meer informatie:

Website: www.dutchitacademy.nl

Email: info@dutchit-academy.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!