Witold Kepinski - 03 september 2015

Samsung introduceert Galaxy Tab S2

Samsung introduceert de Galaxy Tab S2 tablet met 32 GB geheugen.

De tablet is voorzien van beveiliging door Samsung KNOX en werkt prima met Microsoft Office. De Super AMOLED display is geschikt voor zowel videocontent als het lezen en bewerken van documenten. De tablet is verkijrgbaar in maten van 9,7 en 8,0 inch.

De Galaxy Tab S2 is uitgerust met Microsoft Office voor het creëren en bewerken van documenten. Typen gaat comfortabel met het Book Cover Keyboard.. Via Microsoft's OneDrive slaat de gebruiker twee jaar lang gratis tot 100 GB aan bestanden op in de cloud.

“De Galaxy Tab S2 is de dunste, lichtste en meest uitgebreide tablet op de markt, die zich uitstekend leent voor privé en werk. Onze nieuwste tablet is ideaal om mee te nemen naar klanten en om presentaties te geven, maar ook geniet je met de Galaxy Tab S2 thuis op de bank van HD-films en digitale magazines in levensechte kleuren,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland.

De Samsung Galaxy Tab S2 beschikt in de formaten 9,7 inch en 8,0 inch over WiFi, terwijl de 9,7 inch ook in een LTE-versie verkrijgbaar is. De 32 GB opslagruimte kan op alle varianten via MicroSD worden uitgebreid tot 128 GB.

De Galaxy Tab S2 is nu verkrijgbaar in de kleuren Black en White voor verkoopadviesprijzen van € 399,- (8,0 inch), € 499,- (9,7 inch) en € 579,- (LTE 9,7 inch).

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!