Witold Kepinski - 04 september 2015

Acer pakt flink uit met nieuwe producten tijdens IFA 2015 in Berlijn

Acer kondigt een aantal nieuwe producten aan op IFA 2015 in Berlijn. Het bedrijf toont tijdens IFA 2015 de Aspire R 13, Chromebook R 11, de Predator Gaming-lijn, vier nieuwe Liquid smartphones, de Aspire U5-serie (U5-710) en de Revo Build-serie (M1-601), vernieuwingen van de Aspire V Nitro serie en de Aspire V 13 serie, de Predator 8 gaming-tablet, de Predator 15 en 17 gaming-laptops, de Predator Z-serie en de Predator XB1-serie. 

De volgende producten heeft Acer geintroduceerd op IFA 2015:

Aspire R 13 (R7-372T)
De Aspire R 13 (R7-372T) convertible laptop: deze laptop biedt maximale gebruikersvriendelijkheid, soepel switchen tussen verschillende standen en zit bovendien boordevol met de laatste technieken voor een snellere, flexibelere en productievere gebruikservaring. Het volledige persbericht is via deze link te lezen. 

Chromebook R 11
De Acer Chromebook R 11: de eerste convertible Chromebook. De Chromebook wisselt moeiteloos tussen vier standen: laptop, pad, display en tent, zodat klanten op allerlei manieren van hun Chromebook kunnen genieten. Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Predator Gaming-lijn
De Predator-lijn, variërend van desktops, laptops en tablets tot monitoren, heeft een kenmerkende rode verlichting, geometrische vormen en een uniek thermisch ribdetail om de snelheid en spanning van het pc-gamen weer te geven en biedt een compromisloze prestatie voor serieuze gamers die de allerbeste apparatuur willen hebben. Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Nieuwe Liquid smartphones
Vier nieuwe Liquid smartphones: drie met Android 5.1 en één met Windows 10. De toestellen worden gekenmerkt door een slank gebogen chassis, een nieuwe frontcamera met groothoeklens en verbeterde audio. Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Aspire U5-serie (U5-710) en Revo Build-serie (M1-601)
Twee nieuwe Windows 10 desktops die beschikbaar zullen zijn voor het feestdagenseizoen: de Aspire U5-serie, een glanzende 23,8-inch all-in-one pc en de Revo Build-serie, een kleine 1-liter desktop pc met modulair ontwerp om eenvoudig aan te passen. Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Vernieuwing Aspire V Nitro serie en Aspire V 13 serie
Vernieuwingen van de echte krachtpatsers: de Aspire V Nitro serie en de Aspire V 13 serie, die allemaal draaien op 6e generatie Intel Core-processoren. De nieuwe modellen zijn aan de bovenzijde afgewerkt met aluminium en geavanceerde nano-imprinttechnologie voor een unieke touch en feel. Het volledige persbericht is via deze link te lezen. 

Predator 8 GT-810 gaming-tablet
De Predator 8 GT-810 is een van de nieuwe gaming-producten uit Acers indrukwekkende Predator gaming-lijn. De gestroomlijnde GT-810 van geborsteld aluminium werkt met de nieuwste Intel Atom x7-processor, Android 5.1 en de nieuwste 2x2 MIMO draadloze technologie en verheft mobiele gaming zo naar een geheel nieuw niveau van vermaak waar de gamer helemaal in opgaat. Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Predator 15 en 17 gaming-laptops
De Predator 15- en 17-gaming-laptops, ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar snelheid, combineren krachtige 6e generatie Intel® Core™-processoren met high-performance NVIDIA® GeForce® graphics, razendsnel DDR4-geheugen, PCIe solid state drives en geavanceerde koel- en buitengewone audiocapaciteiten. Met de zwarte behuizing met strakke contouren en een zachte coating voor een betere grip en niet te vergeten de rode accenten, zijn de Predator-laptops klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden. Het volledige persbericht is via deze link te lezen.

Predator Z-serie en Predator XB1-serie
Twee nieuwe producten binnen de gamingmonitorenlijn Predator met NVIDIA G-SYNC: de gebogen Predator Z-serie en de flatscreen Predator XB1-serie. Beide series bouwen voort op de toonaangevende schermtechnologie van Acer die door gamers in de hele wereld wordt geprezen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!