Witold Kepinski - 08 september 2015

Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met Acronis Backup Cloud

Copaco heeft het 2tCloud portfolio uitgebreid met Acronis Backup Cloud, een complete oplossing waarin lokale back-up en cloud back-up worden gebundeld. “De eenvoud waarmee met Acronis een hybride back-up opgezet kan worden in combinatie met de uitgebreide mogelijkheden van de software zijn indrukwekkend,” aldus Rick van den Hoogenhof, Portfolio Manager Cloud Services bij Copaco.

Nadat bekend werd dat Acronis het Nederlandse BackupAgent had overgenomen, dat via het 2tCloud platform van Copaco al beschikbaar was, heeft Copaco de oplossing van Acronis uitgebreid getest. “Ontwikkelaars van Acronis en BackupAgent hebben de sterke punten van beide oplossingen goed weten te integreren in de vernieuwde Acronis Backup Cloud oplossing,” zo zegt Rick van den Hoogenhof.

Roland Sars (foto), VP Service Provider Sales bij Acronis: “We hebben de afgelopen jaren vanuit BackupAgent heel prettig samengewerkt met Copaco. Met Acronis willen we de volgende stap zetten in ons partnership en 2tCloud partners verder ondersteunen bij het leveren van cloud services. De komende tijd zullen we via Copaco dan ook verschillende promoties opzetten om Copaco partners kennis te laten maken met Acronis.”

Om resellers laagdrempelig kennis te laten maken met Acronis krijgen alle 2tCloud partners 500 euro Acronis Backup Cloud tegoed van Copaco cadeau. Resellers die nog geen 2tCloud partner zijn, kunnen zich aanmelden op het platform om ook te profiteren van deze actie. Het tegoed is tot 1 december vrij te besteden op Acronis diensten via het 2tCloud platform. Meer informatie: www.copaco.com/acronistegoed.

Acronis is ook aanwezig op het Copaco Cloud Event op 8 oktober 2015 in Cinemec Ede. Het event is gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de IT-markt, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan cloud computing. Meer informatie en aanmelden: www.copacocloudevent.com

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!