Witold Kepinski - 05 oktober 2015

Pro Warehouse en Elbuco introduceren lease-concept voor Apple hardware

Pro Warehouse en Elbuco hebben een High Service Lease-concept ontwikkeld. Vanaf oktober 2015 bieden de bedrijven voor een vast bedrag per maand de allernieuwste Apple hardware inclusief volledige installatie, service en garantie gedurende de gehele periode, zonder extra kosten én met de mogelijkheid om de apparatuur om te ruilen voor een nieuwer model.

Pro Warehouse en Elbuco spelen in op de lease trend. Zonder grote investering vooraf toch een professionele Apple werkplek inclusief optimale service en zonder bijkomende kosten. Zekerheid is belangrijker dan de behoefte iets te bezitten. Geen zorgen, volledige service, installatie én uitleg en dat voor een overzichtelijk bedrag per maand. Een populaire ontwikkeling binnen steeds meer bedrijven. “Wij hebben steeds minder de neiging om iets te bezitten. In plaats daarvan leasen, lenen of delen we diensten en goederen. Geen grote investering vooraf, geen onverwachte kosten en flexibiliteit zijn belangrijke voordelen van het leasen van goederen of diensten.” aldus Anne Bouk Swildens, Marketing Manager van Elbuco. "Apple lanceerde 9 september jongstleden in Amerika ook een dergelijk abonnementsconcept voor de iPhone waarbij je ieder jaar een nieuwe iPhone tot je beschikking hebt. De samenwerking tussen Pro Warehouse en Elbuco past dus helemaal in de tijd waarin we nu leven."

Rowan Pijn, Marketing Manager bij Pro Warehouse ligt het concept verder toe: “Wij merken dat er een sterke vraag is naar de allernieuwste Apple apparatuur bij zowel startende ondernemingen als bij het herinrichten van bestaande bedrijven. Echter wordt zo’n grote investering liever besteed aan de core business in plaats van aan apparatuur.Daarnaast willen onze klanten altijd beschikken over de apparatuur, bij eventuele reparaties moet er dus direct een vervangend apparaat geplaatst kunnen worden. Wederom zonder investering. In samenwerking met Elbuco bieden wij hier nu dé oplossing voor. Daarnaast biedt deze High Service Lease-overeenkomst de mogelijkheid om de apparatuur al na 2,5 jaar om te ruilen voor het allernieuwste model. Zonder investering of hogere maandelijkse lasten. Zo zijn onze klanten altijd up to date met het nieuwste design en de laatste technologie.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!