Redactie - 04 oktober 2015

Dutch IT-channel Awards genomineerden binnenkort bekend

Het online nomineren voor de Dutch IT-channel Awards is afgerond. Binnenkort maakt de redactie de genomineerden bekend die strijden om 15 awards in drie categorieën: Reseller Awards, Distributor Awards en de Vendor Innovation Awards. De awards worden uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala op 21 januari 2016 in Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. 

Het stemproces voor de tweede ronde begint in de loop van oktober 2015, zodra de genomineerden door de redactie bekend zijn gemaakt. Genomineerden krijgen volop aandacht in Dutch IT-channel Magazine, via zijn websitegratis apps en social media zoals TwitterFacebook en de LinkedIn. Om het stemproces volledig transparant te laten verlopen, werkt de redactie nauw samen met de Vote Company die veel ervaring heeft met (online) verkiezingen op basis van betrouwbare stemtools.

Het Dutch IT-Channel Awards Nieuwjaarsgala 2016 is bijna volgeboekt. Er zijn nog enkele tafels over voor het Nederlandse IT-channel netwerkevenement die in een bijzondere mooie ambiance met presentatrice Celine Huijsmans wordt gehouden in de Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky.

Voor reserveringen en aanvullende informatie: Rob de Kleijnen, rdekleijnen@dutchitchannel.nl, 0640236803 . Op verzoek kunnen wij ook kamers reserveren op basis van beschikbaarheid.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!