Wouter Hoeffnagel - 08 oktober 2015

SEP ondersteunt API-gestuurde back-up voor Red Hat Enterprise Virtualization

SEP, een ontwikkelaar van platform-onafhankelijke, hybride back-up en herstel-oplossingen, ondersteunt vanaf vandaag een API-gestuurde back-up voor Red Hat Enterprise Virtualization. De integratie van de Red Hat Enterprise Virtualization's back-up API in SEP sesam zorgt voor continue bescherming van gegevens en het herstel van virtuele machines (VM's) in IT-omgevingen. De geïntegreerde oplossing biedt een platform voor IT-beheerders die de SEP sesam management interface gebruiken om de status van gegevensbescherming van VM's te controleren. De oplossing zal in versie 4.2.2 beschikbaar zijn voor SEP klanten in de herfst van 2015.

SEP sesam Hybrid back-up biedt continue bescherming van gegevens van Red Hat Enterprise Virtualization VM’s, zonder de noodzaak om back-up clients te installeren in alle virtuele machines. Daarnaast is het mogelijk om back-ups te maken van VM’s met daarop gespecialiseerde toepassingen en databases met SEP sesam. Een belangrijk voordeel van het platform is een command line interface die gedetailleerde administratie van de back-up taken in een bedrijfsomgeving mogelijk maakt. De SEP sesam back-up server gebruikt Linux of Windows en ondersteunt ook Remote Device Servers. De back-up API is beschikbaar voor Red Hat Enterprise Virtualization vanaf versie 3.5.1.

Beschikbaar vanaf versie 4
Ondersteuning voor Red Hat Enterprise Linux-gebruikers is beschikbaar vanaf versie 4. De SEP sesam back-up oplossing beschermt heterogene IT-omgevingen met Linux of Windows back-up servers op een platform-onafhankelijke wijze en vermindert de hoeveelheid gegevens met behulp van intelligente Si3 deduplicatie technologie, ongeacht het gebruikte opslagsysteem. Alle gegevens kunnen worden opgeslagen en hersteld op meerdere netwerken en systemen, op een gecentraliseerde of gedecentraliseerde wijze. Bovendien ondersteunt het een breed scala aan virtualisatie platformen en besturingssystemen van Microsoft, Linux, Mac, Unix, FreeBSD en Sun Solaris.

SEP is een partner van Red Hat en heeft de Red Hat ISV Partner van het jaar prijs op de 2010 Red Hat EMEA Partner Awards gewonnen. Dit jaar is het Duitse bedrijf bronzen sponsor op de Red Hat EMEA Partner Conferentie van 4 - 7 oktober 2015 in Frankfurt.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!