Witold Kepinski - 02 november 2015

DutchITrunners allen gefinished in New York marathon!

Zondag 1 november hebben de DutchITrunners allemaal de New York Marathon uitgelopen. Onder goede weersomstandigheden werd er al vroeg gestart. Thijs Vink (Ingram Micro) en Robert Nooitgedagt (Canon) startten om 9.50 uur in de eerste golf lopers, Bob Vos (Switch IT Solutions), Myra van den Maagdenberg en Ronald Ederveen (Centralpoint) startten 20 minuten later in de tweede golf, Jeroen Hagen (Dell) in de derde golf en tenslotte Gregg Gerber (Symantec) om 11.00 uur in de vierde golf.

Thijs Vink was uiteindelijk de snelste loper in 3.33 uur, een fantastische prestatie op het loodzware parcours in New York. Tweede was Ronald Ederveen in 3.40 uur, Bob Vos en Myra finishten in 4.10 uur, Robert Nooitgedagt in 4.20 uur, Jeroen Hagen in 4.43 uur en Gregg finishte in 6.02 uur

De DutchITrunners hebben gelopen voor KWF kankerbestrijding en hebben een mooi bedrag bij elkaar weten te halen. Dit bedrag wordt dinsdagochtend op Schiphol symbolisch overhandigd aan het KWF.

In New York worden plannen gesmeed om in de toekomst mogelijk vaker met een aantal hardloop enthousiastelingen uit de Nederlandse IT-wereld aan een (internationale) hardloopwedstrijd te gaan deelnemen. Zodra hierover meer bekend is, zal Dutch IT-channel hierover berichten.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!