Witold Kepinski - 03 november 2015

BenQ opent Digital Signage Showroom

BenQ, leverancier op het gebied van LED-displays en leverancier van informatietechnologieën, heeft in de aanwezigheid van een aantal genodigden uit de industrie, op het hoofdkantoor in Oberhausen de Digital Signage Showroom geopend.

In de grote tentoonstellingsruimte presenteert het bedrijf in verschillende scenario's de mogelijkheden en functies van grootformaat displays. Het doel is om de diversiteit van digital signage te laten zien en aan te geven wat BenQ als een competente partner voor de AV- en IT kanaal kan betekenen, met name bij digital signage-oplossingen voor het bedrijfsleven, aldus Henny Hovens, Sales Director at BenQ Benelux. Hij opende de showroom en benadrukte: „De eisen aan digital signage-scenario's zijn gevarieerd en zijn voortdurend aan veranderingen onderhevig. Met onze innovatieve producten richten wij ons duidelijk op gebruikersgerichte oplossingen. In de vandaag geopende showroom willen we de veelzijdigheid van de verschillende toepassingen laten zien en een nieuwe impuls geven, aangezien de voordelen van de communicatie met de klant met behulp van digital signage enorm zijn: of het nu in de detailhandel is, bij artsen in de praktijk, in hotels en horeca of in conferentiezalen.“

Partners van BenQ kunnen de showroom voor hun eigen presentaties gebruiken

In de showroom wordt het begrip digital signage voor klanten transparant en tastbaar aldus Hovens. Daarnaast biedt de showroom een communicatieplatform voor vergaderingen en trainingen, aangezien verschillende signage-oplossingen en educatieve opties levendig worden gepresenteerd. BenQ-partners hebben nu de mogelijkheid om de BenQ Showroom voor hun eigen doeleinden te gebruiken. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!