Wouter Hoeffnagel - 20 november 2015

Brocade behaalt VMware Ready-certificering voor Network Functions Virtualization

De Brocade Virtual Evolved Packet Core heeft de VMware Ready-certificering voor Network Functions Virtualization (NFV) behaald. Deze certificering geeft aan dat de Brocade Virtual Evolved Packet Core na een uitgebreid validatieproces is goedgekeurd door VMware. Het product van Brocade is nu te vinden in de VMware Solution Exchange (VSX).

Brocade levert real-world NFV oplossingen aan comunicatie service providers die gebruik maken van het VMware virtualisatieplatform. De VMware Ready-certificering voor NFV certificeert de compatibiliteit van de Brocade Virtual Evolved Packet Core met de VMware NFV infrastructuur. De Brocade Virtual Evolved Packet Core levert lineaire en onafhankelijk schaalbaarheid in signalering, doorvoer en opslag.

VMware Technology Alliance Partner programma
Het VMware Ready programma is onderdeel van de VMware Technology Alliance Partner programma, dat het voor klanten eenvoudiger maakt partnerproducten te identificeren die gecertificeerd zijn voor de VMware infrastructuur. Klanten kunnen deze oplossingen en producten gebruiken om projectrisico’s te verkleinen en kostenbesparingen te realiseren ten opzichte van op maat gemaakte oplossingen.

De Brocade Virtual Evolved Packet Core is beschikbaar in de online VMware Solution Exchange (VSX).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!