Witold Kepinski - 25 november 2015

Bechtle benoemd tot HP Gold Server Specialist

Bechtle is benoemd tot Gold Server Specialist in het Hewlett Packard Enterprise Partner Ready programma FY16. De certificering markeert een belangrijke nieuwe stap in de al jaren zeer succesvolle samenwerking tussen Bechtle en HP.

"We zijn er trots op deze krachtige blijk van waardering voor onze inspanningen te mogen ontvangen van een van onze grootste partners. De Gold Server Specialist-certificering past perfect bij ons vermogen klanten van gedegen advies op het gebied van enterprise solutions te kunnen voorzien," licht Jean-Paul Bierens, Algemeen Directeur binnen Bechtle toe. "Tevens levert deze benoeming een competitievere status op met betrekking tot server business in het algemeen."

Beide bedrijven werken al ruim 15 jaar intensief samen binnen een breed spectrum aan IT-disciplines, van transactionele business tot de conceptualisatie en implementatie van organisatiebrede connectiviteitsoplossingen.
De Gold certificering maakt onderdeel uit van een lange termijn strategie van Bechtle om de focus te verbreden richting Converged en Hybride oplossingen. “Bechtle is de grootste Hewlett Packard Enterprise partner in EMEA en voor Nederland een belangrijke strategische partner. De samenwerking met Bechtle is afgelopen jaren enorm geintensiveerd, we zien een groei op de focusgebieden converged en de hybride oplossingen” alsdus Marco Lesmeister, country manager indirect & SMB van Hewlett Packard Enterprise. Deze status is voor Bechtle een stap richting het platinum partnership van Hewlett Packerd Enterprise. Voor HP Inc is Bechtle al platinum partner.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!