Witold Kepinski - 26 november 2015

Centralpoint brengt als Apple Authorised Reseller zakelijk iBook uit

Centralpoint brengt als Apple Authorised Reseller (focus partner van Apple) een iBook op de markt. Met “The Apple Solution” laat Centralpoint op een overzichtelijke manier zien wat ze op het gebied van Apple devices en iOS/OSX voor bedrijven kan betekenen. U vindt het boek voor de iPhone, iPad en Mac in de iBook store.

In het interactieve boek informeert de afdeling Business Solutions van Centralpoint.nl de zakelijke markt aan de hand van voorbeelden en een helder advies. De betrouwbare, veilige en eenvoudig te beheren producten van Apple maken het bedrijven gemakkelijker om efficiënt te ondernemen en bieden in combinatie met slimme apps een maximale ondersteuning bij het behalen van bedrijfsdoelen. “The Apple Solution” is gemaakt voor zowel overheidsinstanties, commerciële bedrijven, zorg- en educatie instellingen van 1 tot 1000+ werkplekken.

De afdeling Centralpoint Business Solutions ondersteunt bedrijven en instellingen (vanaf 100 geautomatiseerde werkplekken) bij vereenvoudiging van het verwerven van IT-producten in combinatie met een vast pakket aan logistieke- en IT-diensten. Centralpoint gelooft in de visie van Apple, waarbij de ‘consumerization of IT’ centraal staat en biedt hiervoor totaaloplossingen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!