Witold Kepinski - 26 november 2015

Deense management en IT consulting specialist TimeLog nestelt zich in Amsterdam

TimeLog, een softwareprovider gespecialiseerd binnen de management en IT consulting sector, heeft onlangs een kantoor geopend in Amsterdam

Voor TimeLog is het de vierde vestiging wereldwijd en de tweede buiten thuisregio Scandinavië. Om de Nederlandse activiteiten te leiden zijn Sjors Klaver en Wendy Jong aangetrokken. Klaver werkte hiervoor bij UNIT4, waar hij als Accountmanager verantwoordelijk was voor de accountancybranche. Jong was hiervoor werkzaam bij Reed Business Media en deed onder meer consultancy-ervaring op bij IBM en PinkRoccade Local Government.

TimeLog is een ICT dienstverlener die in 2001 werd opgericht in Denemarken. Het bedrijf levert software oplossingen aan kleine en middelgrote bedrijven in de zakelijke dienstverlening, met als belangrijkste oplossing ‘TimeLog Project’, een oplossing om projectmanagement-processen en activiteiten te faciliteren.

De software biedt daarnaast volledige ondersteuning voor belangrijke, gerelateerde processen, waaronder urenadministratie, facturering, resource management, het uitbrengen van management-rapportages en human resource processen.

Lees meer op consultancy.nl.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!