Witold Kepinski - 27 november 2015

Infradata past BFX Interface Gateway toe bij alle BICS-faciliteiten

BICS, aanbieder van wholesale carrier services, lanceert een Next Generation signaling-oplossing, die door Infradata wordt geleverd en geïmplementeerd. Dit meldt Leon de Keijzer (foto), CEO van Infradata.

BICS is één van de grootste interconnect-leveranciers ter wereld. De organisatie maakt spraak, connectiviteit, messaging, roaming en mobiele financiële diensten mogelijk voor meer dan 800 service providers wereldwijd.

Met de migratie naar BFX heeft Infradata BICS voorzien van een state-of-the-art Diameter Signaling Solution die op een kosteneffectieve manier innovatieve diensten en het binnenhalen van nieuwe klanten mogelijk maakt. Daarnaast zorgt de oplossing voor gedetailleerd inzicht in het verkeer, een naadloze interworking tussen Diameter-, SS7- en Radius-netwerken en integratie met IT-systemen.

Infradata heeft de BroadForward BFX Interface Gateway geïmplementeerd, een Next Generation Diameter Signaling Controller (DSC) met een volledig geïntegreerde Diameter Edge Agent (DEA) en interworking functie voor het gehele wereldwijde IP Exchange (IPX) netwerk van BICS.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!