Witold Kepinski - 28 november 2015

Flowmon Networks groeit verder door in Benelux

Flowmon Networks, gespecialiseerd in netwerkmonitoring- en beveiliging, maakt bekend dat de groei in de Benelux in 2015 verdubbelt. Dat is het gevolg van de oplossingen die het bedrijf heeft geleverd in de zorgsector en aan financiële dienstverleners.

Verder hebben een aantal Internet en cloud-serviceproviders geïnvesteerd in FlowMon-implementaties en zijn Aazoo, Quanza en Simac BMS aangesteld als nieuwe partners. In Nederland werkt Flowmon Networks al langere tijd samen met de resellers Infradata, Securelink en Vosko.

Flowmon Networks is de nieuwe naam van het onlangs in twee bedrijven gesplitste Invea-Tech uit Tsjechië. De oplossingen van deze netwerkspecialist worden in Nederland al geruime tijd gebruikt door onder andere RoutIT en SURFnet, voor het monitoren van hun netwerkverkeer. Verder heeft NaWas de technologie van Flowmon Networks geïntegreerd in de unieke Nederlandse ‘scrubbing’ oplossing voor het snel verwerken van DDoS-aanvallen. Frank Dupker, country manager Benelux, verwacht in 2016 succesvol verder te blijven groeien: “Met onze recent geïntroduceerde DDoS Defender 2.0 kunnen klanten DDoS-aanvallen zowel eenvoudiger als effectiever detecteren en tegenhouden. Mede dankzij nieuwe beveiligingsfuncties die automatisch reageren, betere visualisatie en ondersteuning van multi-tenancy omgevingen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!