Redactie - 05 februari 2016

Xtandit, REX International en XA Document Solutions winnen Xerox Partner Awards

Xerox heeft dit jaar weer drie partners beloond met de Partner of the Year Awards. De uitreiking van deze award in verschillende categorieën vond plaats tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off van Xerox. Xtandit, de grootste concessionair van Xerox, heeft de XPPS Partner of the Year Award voor het vijfde jaar op rij in ontvangst mogen nemen. REX International is uitgeroepen tot DTP-Partner of the Year en XA Document Solutions viel maar liefst twee keer in de prijzen. Zij mogen zich Partner of the Year noemen en Supplies Partner of The Year.

Xtandit

Jaar in jaar uit laat Xtandit zien dat XPPS in het DNA van het bedrijf is opgenomen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat kan alleen als de organisatie hier goed op ingericht is, van salespropositie, eigen first line support tot en met toegewijde specialisten. Xtandit vliegt elk groot salestraject aan middels de Managed Print Services-propositie. Dankzij de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van MPS behaalt de organisatie hiermee grote successen.

Rex International

De kennis, motivatie en commitment van Rex International heeft ervoor gezorgd dat de organisatie binnen een jaar tijd de omzet met 38 procent heeft weten te verhogen. Tevens maakt een belangrijke wereldwijde deal dat Rex International is uitgeroepen tot DTP-Partner of the Year.

XA Document Solutions

XA Document Solutions is gedreven, laat geen lead onopgevolgd en is partner van Xerox in hart en nieren. Van receptie tot magazijn, van sales tot back office van partner naar Xerox en van partner naar eindklant. XA Document Solutions heeft hiermee de Partner of the Year award in de wacht gesleept. Daarnaast is de organisatie uitgeroepen tot Supplies Partner of the Year. Een hands-on-mentaliteit met open vizier heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf een groei van 122 procent heeft gerealiseerd op de Xerox Genuine Supplies.

Wilco van Bezooijen, Country General Manager Nederland en Denemarken van de Xerox European Channels Group: “Door de substantiële groei van ons partnerkanaal is Xerox in staat het MKB steeds beter te bedienen. Wij waarderen de inzet van onze partners dan ook enorm en laten dat graag zien met de uitreiking van deze awards.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!