Redactie - 05 februari 2016

MCS start partner programma Sensoring Success

Na de lancering van LoRa eind vorig jaar is MCS gestart met het partner programma ‘Sensoring Success’. De doelstelling is om snel naar concrete, innovatieve en rendabele ‘Internet of Things’ toepassingen toe te werken die heel specifieke problemen oplossen voor overheid en bedrijfsleven. Gebruikmakend van Private LoRa in combinatie met ITalks technologie.

26 gerenommeerde bedrijven uit onder andere de zorg, gebouwbeheer, retail en industrie hebben hun kennis en expertise met succes geclusterd en rollen de eerste implementaties uit. Met name in de zorg, logistiek en smart cities/buildings worden revolutionaire stappen gezet.

John van Nijnatten, directeur MCS licht toe: ‘we hebben gemerkt dat LoRa-technologie dankzij zijn lage batterijgebruik en goede reikwijdte echt kan werken om Internet of Things toepassingen versnelt uit te rollen. ITalks Private LoRa faciliteert dit. De hardware is leverbaar; met Private LoRa zijn we bovendien niet afhankelijk van een landelijk dekkend netwerk, wat voor veel toepassingen ook helemaal niet nodig is. De MCS Partners in het Sensoring Success programma komen zelf met professionele, vaak bedrijfskritische toepassingsvoorbeelden en eindklanten, die zitten te springen om dergelijke oplossingen. En dankzij de bundeling van kennis van alle partijen is dit nu mogelijk. Zo zijn we bijvoorbeeld nu al begonnen met implementaties bij verschillende gemeentes, diverse bedrijven en in de haven van Antwerpen’.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!