Witold Kepinski - 08 februari 2016

Box biedt klanten AWS Key Management Service

Box, aanbieder van online storage en document sharing diensten, heeft voor zijn klanten Box KeySafe geïntroduceerd, het nieuwe aanbod van customer-managed encryptie-oplossingen.

Hiermee zegt Box organisaties onafhankelijke controle over encryptiesleutels te bieden zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak en de kracht van de samenwerkingsfuncties van Box. Met Box KeySafe kunnen zelfs de meest veiligheidsbewuste bedrijven hun gevoelige data centraliseren in de cloud, hun bedrijfsproductiviteit stimuleren en bedrijfsprocessen versnellen.

"Bedrijven van elke omvang, zelfs in meest gereguleerde sectoren, kunnen nu volledige controle nemen over hun gegevens in de cloud met Box KeySafe," aldus Aaron Levie (foto), medeoprichter en CEO van Box. "Vandaag maken wij maken we customer-managed encryptie eenvoudiger te implementeren en rendabeler dan ooit tevoren. Zo brengen we veiligheid in de cloud naar een hoger niveau."

Box KeySafe is beschikbaar in twee verschillende producten, dit geeft klanten de flexibiliteit om de juiste implementatie voor het beheer van encryptiesleutels in hun organisatie te kiezen. . De eerste oplossing van Box, geïntroduceerd in februari 2015 als Box Enterprise Key Management (EKM), maakt gebruik van Amazon Web Services (AWS) en een speciale hardware storage module (HSM) om sleutels te beveiligen waarmee gevoelige data worden versleuteld. Vandaag introduceert Box een geheel nieuwe oplossing die is geïntegreerd met AWS Key Management Service zodat klanten de controle hebben over hun encryptiesleutels via een eenvoudige, op software gebaseerde technologie die geen speciale HSM nodig heeft.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!