Witold Kepinski - 12 februari 2016

IPknowledge behaalt Elite-status binnen Riverbed Performance Partner Program

IPknowledge, Nederlandse leverancier van  infrastructuuroplossingen, maakt bekend dat het de partnerstatus ‘Elite’ heeft behaald binnen het Riverbed Performance Partner Program voor de Benelux. Dit programma beloont volgens Riverbed partners voor hun investeringen en groei en stelt hen in staat om in te springen op nieuwe zakelijke kansen. IPknowledge kan dankzij zijn status als Elite-partner het Riverbed Application Performance Platform aan zijn klanten aanbieden. Dit platform biedt ondernemingen met een hybride ICT-infrastructuur een mate van overzicht tijdens het inrichten, optimaliseren en beheren van hun ICT-omgeving.

IPknowledge werkt samen met Riverbed sinds 2004. Dankzij deze samenwerking heeft IPknowledge vele klanten in de publieke en private sector aan zich weten te binden, zoals De Rechtspraak, het Ministerie van Defensie, Tata Steel en Van Oord.

SteelCentral

IPknowledge boekt momenteel succes met Riverbed SteelCentral. Dit is een oplossing op de markt die integrale bewaking biedt van de gebruikerservaring, infrastructuur, applicaties en het netwerk. SteelCentral biedt een bedrijfsbreed overzicht van de applicatieprestaties. Een aanpak die de toekomst heeft, aldus Fred Geerlings, de CEO van IPknowledge. “Nu zakelijke mobiliteit is uitgegroeid tot de norm, stellen eindgebruikers steeds hogere eisen aan technologie. Om aan deze eisen tegemoet te komen, hebben ICT-teams diepgaander inzicht nodig in de prestaties van alle bedrijfsapplicaties. Dat is precies wat Riverbed te bieden heeft, en kan naar onze mening het verschil maken voor klanten. Om deze reden investeren we in WAN-optimalisatie en expertise op het gebied van applicatie- en netwerkbeheer en zorgen we ervoor dat we de hoogste niveaus van certificatie behalen binnen het Riverbed Performance Partner Program.”

Applicaties

IPknowledge ontving de Elite-status van Riverbed, omdat het voldeed aan de specifieke toelatingseisen en prestatiecriteria van het Performance Partner Program. Meedingen naar het Elite-niveau is alleen mogelijk op basis van een speciale uitnodiging door Riverbed. Deze status wordt toegekend aan partners die consequent een omzetdrempel halen en maximaal investeren in hun samenwerking met Riverbed. Deze partners beschikken over een diepgaande kennis van het volledige productaanbod van Riverbed en drie of meer competenties in Riverbed-oplossingen.

“Piekprestaties voor de hybride onderneming, waarin applicaties, data en mensen zich op alle mogelijke locaties kunnen bevinden, vragen om een overkoepelende benadering van ICT. Riverbed en zijn partners bieden deze organisaties een uitbreidbaar platform voor het beheer van de prestaties van hun applicaties. Ze kunnen hun applicaties en data flexibel hosten op de daarvoor meest geschikte locatie en medewerkers overal waar ze gaan een krachtig presterende werkwerkplek bieden”, zegt Karl Meulema (foto), senior vice president Global Channels bij Riverbed. “We zijn verheugd om de inzet van IPknowledge te belonen door hen het Elite-niveau toe te kennen. Dit is een blijk van erkenning voor het voldoen aan de programmacriteria, hun toewijding aan de samenwerking met Riverbed en hun expertise in het optimaliseren van de prestaties van ICT-infrastructuren.”

Riverbed Performance Partner Network

De partners van Riverbed maken deel uit van het Riverbed Performance Partner Network, een divers ecosysteem van 3.000 wereldwijde partners. Riverbed werkt nauw samen met deze brancheleidende resellers, distributeurs, dienstverleners en integrators om innovatieve oplossingen af te leveren die een antwoord bieden op complexe zakelijke vraagstukken, toegang bieden tot nieuwe afzetgebieden en nieuwe omzetmogelijkheden creëren.

De partners van Riverbed maken deel uit van het Riverbed Performance Partner Network, een divers ecosysteem van 3.000 wereldwijde partners. Riverbed werkt nauw samen met deze brancheleidende resellers, distributeurs, dienstverleners en integrators om innovatieve oplossingen af te leveren die een antwoord bieden op complexe zakelijke vraagstukken, toegang bieden tot nieuwe afzetgebieden en nieuwe omzetmogelijkheden creëren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!