Witold Kepinski - 12 februari 2016

Amsterdam verlengt gebruik Pagoni van AMIS Development Studio

De Gemeente Amsterdam verlengt het gebruik van het product Pagoni, dat ontwikkeld, beheerd en doorontwikkeld wordt door de AMIS Development Studio. De Gemeente Amsterdam gaat nog zeker 3 jaar door met het gebruik van Pagoni, met optie voor nog eens 6 jaar.

Het onderdeel Grond en Ontwikkeling van de Gemeente Amsterdam kiest weer voor Pagoni, omdat dit product hen goede ondersteuning van hun kerntaken biedt. Grondexploitatie en budgetbewaking zitten in één systeem. Deze gebruiksvriendelijke applicatie ondersteunt het hele proces van gebiedsontwikkeling. Hans Mijnhout, Projectmanager Informatievoorziening bij de Gemeente Amsterdam, zegt: “Bij de AMIS Development Studio hebben wij, samen met de rest van de gebruikersgroep, inspraak in nieuwe functionaliteiten die worden toegevoegd aan Pagoni. Het product is volop in beweging, en dit maakt het voor ons zeer waardevol.”

Pagoni, ontwikkeld door de AMIS Development Studio, is een softwarepakket voor gemeenten dat inzicht geeft in de financiële status van de gebiedsontwikkeling. Bij een grond- en ontwikkelingsbedrijf als dat van Amsterdam waarin zoveel geld een rol speelt, is het belangrijk om een compleet en accuraat beeld te hebben van hoe dit geld wordt besteed. De overzichtsschermen, rapportages en functies in Pagoni geven een transparante weergave van de geldstromen. De AMIS Development Studio heeft ervaring met het ontwikkelen van producten in Oracle ADF (Application Development Framework) en Oracle database (SQL en PL/SQL). Daarnaast ontwikkelt de AMIS Development Studio ook producten met SOA en JavaScript Frameworks, en maatwerk voor Oracle Fusion Apps of Oracle E-business Suite.

Ronald Toonen, manager van de AMIS Development Studio: “In de AMIS Development Studio werken we volgens de Agile uitgangspunten met klanten samen om functionaliteit te realiseren. Dit kan zijn als maatwerk voor een klant, maar ook in de vorm van een standaard product als Pagoni. Voor Pagoni ontwikkelen we nieuwe versies in nauw overleg met de klant. De kennis van de markt die aanwezig is bij de klanten combineren we in de gebruikersgroep met (nieuwe) technische mogelijkheden. Door deze unieke samenwerking heeft en houdt de klant een gebruiksvriendelijke product dat zich meebeweegt met de ontwikkelingen in de markt”.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!