Witold Kepinski - 13 februari 2016

The ONE en United Planet sluiten samenwerkingsovereenkomst

The ONE, Masters in Informatiemanagement, is per 1 februari 2016 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met United Planet. Dit is binnen Europa een ontwikkelaar van Enterprise Portal Software, onder de merknaam Intrexx.

The ONE gaat zich als partner van United Planet richten op (middel)grote organisaties en overheidsinstellingen in Nederland. "In de klassieke opvatting kennen we intranet als een platform dat gebruikers louter van informatie voorziet. Dat verklaart de doorbraak van moderne Enterprise Portal Software: deze biedt toegevoegde waarde door de mogelijkheid om eenvoudiger kennis uit te wisselen binnen organisaties. En daarnaast de samenwerking tussen medewerkers en externe partijen te bevorderen. Wij onderkennen dat standaard software tools een steeds belangrijker rol spelen in het verbeteren van de communicatie binnen organisaties. Zowel tussen medewerkers onderling als met externe partijen", zegt The ONE-directeur Gerard Brefeld."De toegevoegde waarde van het product Intrexx is de hoge mate van flexibiliteit en de mogelijkheid om data van externe systemen eenvoudig en veilig te integreren en toe te passen in interne communicatie.’

Julien Berteraut, Head of International Business Development & Sales bij United Planet, voegt daaraan toe: "Nederland is een strategische markt voor United Planet. We zijn erg blij met The ONE als Intrexx partner op de Nederlandse markt. De consultants van The ONE hebben veel ervaring met informatiemanagement, waarbij onze Enterprise Portal Software een perfecte aanvulling is op hun productportfolio. Deze combinatie vormt een ijzersterke basis om organisaties te helpen in hun proces van digitale transformatie."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!