Wouter Hoeffnagel - 23 februari 2016

Infotheek benoemt Joris den Edel tot HR Director

Infotheek benoemt Joris den Edel tot HR Director image

Joris den Edel start per 1 maart bij Infotheek als HR Director. Joris richt zich in deze functie op de verdere professionalisering van het HR beleid. Voorheen heeft Joris onder andere gewerkt als HR-director bij Mediq.

In zijn functie zal Den Edel het HR-beleid in Europa verder uitwerken dat ten grondslag ligt aan de groei van het personeelsbestand van Infotheek. Met de positie die Infotheek in de afgelopen jaren heeft verworven, heeft het huidige HR-beleid een belangrijke rol gespeeld: “Infotheek heeft op het gebied van HR al veel zaken opgepakt, anders was deze bedrijfsgroei niet mogelijk. De organisatie heeft ruim 200 mensen aangenomen en 10 kantoren geopend in krap drie jaar tijd”, aldus Den Edel.

De internationale uitbreiding van Infotheek vraagt om een personeelsbeleid dat de organisatie verder helpt te groeien. De eerste weken zal Joris zich vooral richten op het leren kennen van de medewerkers, core business, processen van het bedrijf alsmede kennismaking met partners. Infotheek heeft onder meer relaties met business schools zoals Hogeschool Leiden, Vlerick, RSM en IMD. Hierna zal Den Edel zich hoofdzakelijk bezighouden met het onderzoeken van de huidige nationale en internationale HR-organisatie en de identificatie van succesfactoren, zoals ontwikkeling. Het Unleash the Potential programma waarin medewerkers worden uitgedaagd het maximale uit zichzelf te halen door middel van training, coaching en begeleiding is hiervan een voorbeeld.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!