Witold Kepinski - 14 maart 2016

Polycom en Microsoft combineren video aanbod met Office 365 en Skype for Business

Polycom en Microsoft combineren video aanbod met Office 365 en Skype for Business image

Polycom en Microsoft kondigen plannen aan om de mogelijkheden van Skype for Business-meetings verder uit te breiden, zodat Polycom-klanten hun bestaande video-investeringen nog beter kunnen inzetten bij een overstap naar Microsoft Office 365 en Skype for Business.

Daarnaast kunnen Microsoft-klanten die voor het eerst videosamenwerking gebruiken, de Polycom-technologieën inzetten bij nieuwe implementaties. Klanten kunnen ook samenwerken met andere bestaande videoplatformen via een nieuwe videosamenwerkingsdienst voor de cloud, gebouwd door Polycom en Microsoft.

RealPresence Group Series worden geschikt voor Skype for Business Server en krijgen ondersteuning voor Office 365. De bekende Skype for Business-gebruikersinterface op de Polycom RealPresence Touch maakt het nog eenvoudiger voor Skype for Business-gebruikers om videosamenwerking te integreren in bestaande processen. RealPresence Group Series zijn te gebruiken voor diverse meetings: van meetings in kleine vergaderkamers tot enorme presentatieruimten. De series maken het daarnaast mogelijk Skype for Business te gebruiken in conferentieruimten, bestuurskamers en vergaderruimten van elke omvang.

Als onderdeel van het recent door Microsoft aangekondigde Project Rigel zal Polycom een nieuwe serie vergaderruimteoplossingen speciaal ontworpen voor Skype for Business, leveren. De oplossingen bieden de eenvoud van plug-and-play in diverse configuraties, om zo tegemoet te komen aan de wensen van bedrijven en ruimtes van elke omvang. De spraak- en videotechnologieën van Polycom – zoals Polycom CX5100 en Polycom RealPresence Trio – worden gecertificeerd voor Project Rigel-oplossingen.

De aankondiging markeert de volgende stap in de nauwe relatie die de twee bedrijven hebben. Ook betekent het een verdere uitbreiding van het Polycom-portfolio met spraakoplossingen gecertificeerd voor Office 365 en Skype for Business. Meer informatie over hoe Polycom en Microsoft klanten voorbereiden op de werkplek van de toekomstis hier te vinden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!