Netapp


NetApp biedt innovatieve storage en datamanagement oplossingen, die u helpen om buitengewone doorbraken en kostenbesparingen te realiseren.

Dankzij onze focus op eenvoud, innovatie en het succes van onze klanten behoren wij tot een van de snelst groeiende storage en datamanagement leveranciers in de markt.  Over de hele wereld kiezen klanten voor onze 'Go Beyond' mentaliteit en onze uitgebreide portfolio van oplossingen voor: bedrijfsapplicaties, storage voor virtuele servers, disk-to-disk back-up en veel meer.

Onze oplossingen zorgen voor de continue beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties en vereenvoudigen uw bedrijfsprocessen. U kunt erop vertrouwen dat onze toonaangevende technologie de kosten van uw storage omgeving verlaagt en de reputatie van uw bedrijf beschermt.

Wij brengen de beste partners en technologieën bij elkaar die samen de diensten verlenen die ervoor zorgen dat u het maximale uit uw infrastructuur kan halen. Deze manier van samenwerken betekent dat u de juiste oplossing krijgt, op tijd en binnen het afgesproken budget. Om uw organisatie overal te kunnen ondersteunen beschikken wij over een wereldwijde support organisatie die altijd beschikbaar is om uw eventuele problemen op te lossen. Ontdek onze passie om uw business vooruit te helpen. Go further, faster op www.netapp.com/nl.