BlogIT
Deze blog-community is een initiatief van drie personen met een achtergrond in de ICT-journalistiek, zowel op commercieel vlak als redactioneel. Ervaring werd opgedaan bij onder meer Computable, Emerce, CRN, IEX – maar ook bij onderdelen van Sanoma, Talpa  en WeekbladPers.

De aanleiding voor het opstarten van een ICT-blog, vormde de constatering dat op dit moment niet of nauwelijks op een onafhankelijke en deskundige manier wordt bericht over ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Noch over de toestand bij de grote projecten bij de overheid, noch over trends in de nabije toekomst. Ook worden bedrijven doodverklaard, die door hun innovatiekracht beter dan ooit uit de strijd weten te komen (denk aan Apple) of bedrijfsovernames bejubeld die al snel de dood in de pot blijken te zijn.

Dit blog kent als basis een groep columnisten van zeer divers signatuur: van professoren en lectoren, via recruiters en programmeurs, tot voorzitters van beroepsverenigingen en journalisten. En niet voor niets. Slechts door mensen te laten schrijven die met beide benen in de praktijk staan, zullen we bezoekers (lezers) aan ons kunnen binden, slechts door te werken met mensen die niet alleen stelling durven nemen maar ook in staat zijn dat inhoudelijk afgewogen te doen, entameren we onze bezoekers te reageren.

>> Bezoek Blogit