Mitel
Mitel, ontstaan in 1973, is een wereldwijde speler op het gebied van software en diensten voor zakelijke communicatie en samenwerking. Wij maken communicatie eenvoudig. 

Een wereld waarin iedereen met elkaar is verbonden, stelt nieuwe eisen aan de manier waarop wij met elkaar communiceren. Mobiliteit, een stormvloed aan nieuwe technologieën, economische druk en een 'altijd bereikbaar moeten blijven'-houding, zorgen voor kansen maar ook voor uitdagingen.

Mitel® (Nasdaq: MITL) maakt complexe communicatie eenvoudig en helpt organisaties om veranderingen bij te houden. Dankzij onze innovaties wordt contact met uw doelgroep(-en) eenvoudiger, werkt u makkelijker samen en kunnen de kosten voor (tele-)communicatie omlaag. Wij werken samen met marktleiders als VMware® en Research in Motion® (RIM®) zodat onze toepassingen naadloos integreren met hun producten, waardoor klanten meer waar voor hun geld krijgen.

De Freedom-architectuur van Mitel verandert organisaties door flexibiliteit en eenvoud te leveren. Stuk voor stuk belangrijke factoren in de ICT-omgeving van vandaag. Mitel werkt op basis van één,  cloud-ready software suite, één applicatie suite en één type beheer, waarmee organisaties in het MKB tot en met de grootzakelijke markt uit de voeten kunnen. Door deze focus beschikt de gebruiker over een communicatieomgeving die:

  • open standaarden waar mogelijk ondersteunt;
  • organisaties de kans geeft om de best mogelijke toepassingen te implementeren;
  • het 'op kantoor'-gevoel geeft, overal en op ieder type toestel;
  • keuze biedt: gebruik wat u nodig heeft. 

Voor alle soorten organisaties hebben wij een oplossing — van MKB-organisaties met één vestiging, tot multinationals. 1.600 streng gecertificeerde distributeurs en partners wereldwijd, ondersteunt door Mitel’s eigen supportorganisatie leveren u de dienstverlening die u van een wereldwijde topspeler mag verwachten.

Naar de website