Also

ALSO brengt leveranciers en afnemers in de ICT-sector samen.

ALSO levert diensten op alle niveaus van de ICT-waardeketen. In de Europese B2B-markt van ALSO zijn Logistics-, Financial-, Supply-, Solutions-, Digital- en IT Services in afzonderlijke dienstenpakketten gebundeld. De productportefeuille van ALSO bevat meer dan 160.000 artikelen van ca. 350 leveranciers.

ALSO Nederland B.V. is onderdeel van de ALSO Holding AG (Emmen/Zwitserland). ALSO brengt aanbieders en afnemers in de ICT-industrie bij elkaar. Het bedrijf biedt toegevoegde waarde als geïntegreerd dienstverlener voor alle ICT-niveaus. Het concern heeft in heel Europa circa 3.880 medewerkers in dienst. Over het boekjaar 2016 (dat liep tot 31 december) behaalde het bedrijf een omzet van 8 miljard euro. De meerderheidsaandeelhouder van ALSO Holding AG is de Droege Group uit Düsseldorf, Duitsland.

Als toegewijde zakenpartner zetten we ons vooral in om waarde te creëren voor onze klanten, zijnde leveranciers, wederverkopers, retailers en e-tailers. Dit gaat vanzelfsprekend gepaard met competentie en uitstekende, persoonlijke dienstverlening. Ons doel is om langdurige, betrouwbare zakelijke relaties met de klant aan te gaan.

Wilt u meer informatie over ALSO Nederland B.V.? Neem dan contact op met onze Sales afdeling via 024 – 333 32 22 of bezoek onze website www.also.nl.

 

 

ALSO Nederland B.V.
Wijchenseweg 20
6537 TL Nijmegen 

Tel.: +31 24 333 32 22
Fax: +31 24 357 99 79
E-Mail: verkoop@also.com
Web: www.also.nl