Also

Persoonlijk. Flexibel. ALSO

ALSO Nederland B.V. is sinds 1994 geautoriseerd distributeur van componenten, computers, randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Wij bieden iedere IT-reseller een uitstekende basis voor zijn of haar inkoopproces. Deze basis behouden wij door in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Daarom inventariseren wij door middel van een persoonlijke benadering waar verbeterpunten mogelijk zijn. Toegewijde accountmanagers spelen in op de huidige klantsituatie en denken met de klant mee, maar ook een doelgerichte website met vele functies draagt aan deze basis bij. Het zeer efficiënte logistieke proces bij ALSO zorgt daarnaast voor een juiste afhandeling van de bestelling.

Kortom: ALSO beseft dat iedere klant uniek is en zorgt continu voor een persoonlijke en flexibele benadering, afgestemd op diverse bedrijfssituaties.

Een unieke combinatie

ALSO Nederland B.V. is onderdeel van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommunicatie en Consumenten-elektronica distributeur in Europa. ALSO Nederland B.V. biedt hierdoor haar klanten een unieke combinatie; een zeer persoonlijke en flexibele benadering, maar ook de voordelen van een grote Europese speler.

Daarom kiest u voor ALSO

Persoonlijk contact met gespecialiseerde key accountmanagement teams;Uitgebreid platform voor alle mogelijke IT-gerelateerde oplossingen;Uitgebreide marketingondersteuning;Intelligent Vendor Managed Inventory & Electronic Data Interchange (iVMI & EDI);Producttrainingen en e-learning programma's;Jaarlijks terugkerend ALSO Exclusive Partner Event;Prijslijsten en Icecat productinformatie beschikbaar op FTP server;ITPRODEALS: de folder van de IT-vakman. ITPRODEALS is een collectief samenwerkingsverband tussen vendoren, resellers en ALSO en wordt verspreid door heel Nederland.

Wilt u meer informatie over ALSO Nederland B.V.? Neem dan contact op met onze Sales Afdeling via 030 – 608 47 77 of bezoek onze website www.also.nl.

ALSO Nederland B.V.
Archimedesbaan 26 
NL-3439 ME Nieuwegein 

Tel.: +31 30 6084700 
Fax: +31 30 6081252 
E-Mail: reaktie@also.com 
Web: www.also.nl