Ricoh


Ricoh levert producten en diensten op het gebied van IT & Documentmanagement. Van oudsher zijn dat hoogwaardige printers en multifunctionals, maar tegenwoordig doen we veel meer. Bijvoorbeeld slimme vergadermiddelen: interactive whiteboards, 100% cloud based videoconferencing (UCS)  en projectoren. En talloze innovatieve diensten op het gebied van documentbeheer.

We willen onze klanten helpen succesvol te ondernemen en dat wordt steeds meer een zaak van efficiënt omgaan met informatie: 24/7 beschikbaar voor iedereen, om in te zien, te bewerken en te delen. Overal en op ieder device. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Met minder kosten en gedoe. En door slim gebruik te maken van innovatieve technologie. Wie dat goed voor elkaar heeft, is de concurrentie een stap voor.

Ricoh Nederland is een gezond bedrijf met ruim 1.300 werknemers en een omzet van meer dan 250 miljoen euro per jaar. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch. Vanuit hier bedienen we onze corporate klanten en ondersteunen we onze channel partners voor het MKB. We hebben een groeiend netwerk van Document Centers, Authorised Dealers en Resellers die samen met ons klanten verder helpen.

We werken graag samen met partners in het kanaal die net als wij geloven in innovatie en die samen met ons de belofte van beter en gemakkelijker werken en leven willen waarmaken. Ons partnerprogramma helpt daarbij, met uitstekende support, rebate programma’s en marketing tools die nodig zijn om succesvol te ondernemen.


>> meer