Xerox Nederland B.V.Xerox is wereldwijd toonaangevend op het gebied van Business Process Outsourcing en Document Management. De technologieën, expertise en dienstverlening maken het mogelijk voor organisaties om efficiënter en effectiever te werken, ongeacht locatie of grootte. Vanaf de uitvinding van de xerografie, de muis en ethernet tot mobile print services, heeft Xerox door innovatie voortdurend grote stappen gemaakt in het veranderen van zakelijke omgevingen om ervoor te zorgen dat bedrijven zich kunnen richten op dat waar het hun werkelijk om draait: de core business.

Kernactiviteit en doelgroepen

Het aanbod van Xerox is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafimediabedrijven, en dienstverlening met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, Managed Print Services (MPS) en document outsourcing. Via het in februari 2010 overgenomen bedrijf ACS (Affiliated Computer Services, Inc.) is Xerox ook in staat uitgebreide Business Process Outsourcing (BPO) en IT-Outsourcing diensten voor commerciële en overheidsorganisaties wereldwijd te bieden. Waaronder F&A, HR Outsourcing, Customer Care Services en mobiliteitsoplossingen. De 140.000 medewerkers van Xerox staan in 160 landen voor hun klanten klaar.

Toekomst

Het outsourcen van IT, BPO en Managed Print Services is niet alleen voorbehouden aan grote organisaties. Xerox zet alle kennis die zij heeft opgedaan bij grote organisaties, ook in voor channelpartners  die MKB-klanten bedienen. En Xerox en Cisco  hebben een alliantie gesloten voor cloud services om managed print en cloud IT Outsourcing te combineren en daarmee voor klanten  IT-management te vereenvoudigen en kosten te besparen


Xerox (Nederland) B.V.
De Corridor 5
3621 ZA Breukelen
Tel: +31 (0) 346 255 255
www.xerox.nl
www.facebook.com/xeroxnederland
www.twitter.com/xeroxnederland

Directie
Martijn Brand, algemeen directeur Xerox Nederland