Redactie - 18 juni 2012

Scholten Awater wint aanbesteding TU/e


De Europese aanbesteding van Technische Universiteit Eindhoven voor levering van computerapparatuur en aanverwante dienstverlening is aan Scholten Awater gegund.


De opdracht betreft de levering van desktops, notebooks en monitoren voor de medewerkers van de TU/e. Daarnaast maakt een jaarlijks uitrolproject voor studenten notebooks inclusief accessoires onderdeel uit van het contract.

De looptijd bedraagt vier jaar met een mogelijke verlenging met in totaal vier jaar. Naast de volledige logistieke afwikkeling van de levering van de werkplekken van de medewerkers dienen ook nog diverse IT-diensten uitgevoerd te worden die ervoor zorgen dat de apparatuur eenvoudig geplaatst en onderhouden wordt.

Bij de jaarlijkse uitrol van de studenten notebooks worden, na een uitgebreide voorbereiding gedurende één dag alle notebooks persoonlijk aan de studenten uitgereikt. De student ontvangt een computertas met de nieuwe compleet voorbereide notebook inclusief alle accessoires, zodat hij of zij direct aan de slag kan.

De TU/e is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology. De TU/e heeft negen faculteiten en verzorgt reguliere en speciale bacheloropleidingen, diverse masteropleidingen en postdoctorale opleidingen en cursussen. De TU/e heeft momenteel ongeveer 7.200 studenten en 3.000 medewerkers.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zijn trots op het feit dat de TU/e Scholten Awater heeft geselecteerd als partner op het gebied van aanschaf, logistiek en onderhoud van hun werkplekapparatuur. De TU/e is één van de universiteiten die daarnaast ieder jaar haar nieuwe studenten via een aantrekkelijke regeling voorziet van een state-of-the-art portable computer. Wij begeleiden de TU/e bij de keuze van deze laptop en zorgen er met onze unieke logistieke- en onderhoudsdiensten voor dat deze studenten notebooks efficiënt worden uitgereikt en goed blijven functioneren”.

  

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!