Redactie - 02 juli 2012

Enterprise Cloud-diensten van Terremark helpen NetApp bij wereldwijde sales support


Terremark, onderdeel van Verizon, helpt NetApp met het verbeteren van de snelheid, de responstijd en de efficiëntie van de wereldwijde presales- en aftersales-activiteiten. NetApp maakt gebruik van de publieke en private clouddiensten van Terremarks Enterprise Cloud voor het ontwikkelen en hosten van een breed scala aan tools. Deze vergroten de effectiviteit van de wereldwijde System Engineering- en Professional Service-teams. NetApp koos voor de Enterprise Cloud-diensten van Terremark om flexibeler te kunnen opereren en snel nieuwe tools beschikbaar te kunnen stellen via een effectieve, geautomatiseerde IT-infrastructuur.

“De sterke concurrentie binnen de ICT-markt onderstreept de noodzaak voor bedrijven om een beroep te doen op flexibele infrastructuren die zijn gebaseerd op een cloud-architectuur van grootzakelijke kwaliteit. Deze infrastructuren moeten daarnaast kunnen meegroeien met hun organisatie, de mogelijkheid bieden om applicatie-workloads te verplaatsen en de veiligheid van bedrijfsgegevens waarborgen”, aldus Roger Anderson, vicepresident System Engineering bij NetApp. “Als technologiebedrijf met een lange historie als leverancier van ICT-oplossingen, zijn wij op de hoogte van de hoge eisen die bedrijven stellen op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. Deze aspecten zijn standaard ingebouwd in de cloud-diensten van Terremark.”

Voor zijn bewezen enterprise cloud computing-oplossingen maakt Terremark gebruik van de technologie- van infrastructuurpartners grote spelers zoals NetApp. Hierdoor is het in staat om multinationals en overheidsorganisaties van diensten te voorzien die zich kenmerken door uitstekende flexibiliteit en controle. Klanten kunnen daarnaast een beroep doen op de geavanceerde CloudSwitch-software. Hiermee kunnen zij gemakkelijk de nieuwe en legacy infrastructuur uitbreiden en een passend hybride model creëren voor het hosten van hun ICT-systemen.

“NetApp is een van de belangrijkste hardwareleveranciers voor onze cloud-diensten en managed hosting services. Als klant van Terremark zal NetApp profiteren van de talloze voordelen die onze robuuste cloud-oplossingen te bieden hebben aan organisaties die overal ter wereld actief zijn,” aldus Barry Field, de senior vicepresident Global Sales van Terremark. “Dankzij onze hechte samenwerking en uitgebreide dienstenaanbod waren we in staat NetApp te helpen om snel de benodigde diensten te identificeren en aan te passen om optimaal te voorzien in de bedrijfskritische behoeften.”

De enterprise cloud computing-diensten van Terremark staan bekend als brancheleidende oplossingen die worden ondersteund door service level agreements, beveiligingsmodellen, professionele diensten en datacenters van wereldformaat. Hierdoor kunnen klanten hun bedrijfskritische toepassingen met vertrouwen in de cloud onderbrengen. Dankzij de wereldwijde cloud-infrastructuur van Terremark en naadloze integratie van zijn cloud-diensten, colocatie-diensten en managed services kunnen multinationals en overheidsinstellingen beschikken over veilige en flexibele ICT-capaciteit. Welke optimaal is afgestemd op hun behoeften en wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van datacenters.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!