Redactie - 06 juli 2012

Koning & Hartman en Huawei Enterprise tekenen partnerovereenkomst


Technologiebedrijf Koning & Hartman tekent een partnerovereenkomst met Huawei Enterprise, wereldwijd leverancier van informatie- en communicatietechnologie-oplossingen. Naast het vermarkten van Huawei's ICT-producten in de Benelux, is Koning & Hartman tevens aangesteld als Certified Partner voor het onderhoud en beheer ervan.

De Chinese privaatonderneming Huawei is al ruim twintig jaar een gevestigde naam in de carrier-markt. Vanuit de jarenlange ervaring in deze markt heeft Huawei vernieuwende oplossingen voor het zakelijke segment ontwikkeld op het gebied van netwerkinfrastructuur, unified communications, cloud computing en datacenterbeheer. Huawei kiest voor een indirecte benadering van de Benelux-markt. Met Koning & Hartman verbindt Huawei zich aan een partner met veel marktspecifieke kennis binnen een breed scala aan industrieën.

Huawei's oplossingen zijn volledig in-house ontwikkeld vanuit een zakelijk perspectief. Dit houdt in dat wensen van zakelijke gebruikers, als continue beschikbaarheid, snelheid, betrouwbaarheid en een lagere TCO, de standaard vormen in de productontwikkeling. Hierdoor is Koning & Hartman in staat klanten flexibele oplossingen te bieden, die inspelen op de heersende behoefte in de markt. In combinatie met de managed services van Koning & Hartman kunnen organisaties een aanzienlijke kostenbesparing realiseren.

Volgens Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman, heeft Huawei een high-tech portfolio en de juiste ambities, die perfect aansluiten bij de strategie van Koning & Hartman. "Samen met Huawei spelen we in op de trend waarbij IT en telecommunicatie steeds meer in elkaar overvloeien. Het gebruik van de mobiele telefoon als primair communicatiemiddel is daar een mooi voorbeeld van. De oplossingen van Huawei zijn volledig gebaseerd op open standaarden en zijn een mooie aanvulling op ons uitgebreide portfolio van producten en diensten. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om een stap verder te gaan in ons klantadvies."

Yung Ong, Huawei Enterprise Channel Director: "De ICT-industrie verandert in rap tempo. Marges staan onder druk en investeringen worden uitgesteld. Onze channelpartners zijn een essentieel onderdeel van onze marktbenadering. Alle business leads verlopen dan ook via onze gecertificeerde partners. Met Koning & Hartman hebben we er een ervaren partner bij, die beschikt over alle benodigde kennis, kwalificaties en certificeringen in huis heeft om het Huawei-portfolio in de markt te zetten, maar ook om installaties te kunnen onderhouden. Samen streven we ernaar klantgerichte en geïntegreerde oplossingen te leveren met kostenbesparing en service als belangrijke speerpunten."

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!