Redactie - 08 juli 2012

Atos wint Oracle Excellence Award voor Specialized Partners 2012


Atos heeft de Oracle Excellence Award voor Specialized Partners 2012 – Oracle on Oracle gewonnen. Oracle kent elk jaar Partner Awards toe aan partners die zich in het afgelopen jaar door hun prestaties en inzet positief hebben onderscheiden. Atos heeft de prijs gewonnen voor verschillende succesvolle implementaties van de volledige Oracle stack en met name implementaties van Exadata: een geoptimaliseerde database-infrastructuur van Oracle waarbij software en hardware zijn geïntegreerd in één apparaat.  

Atos maakt met behulp van een driestappenplan - Scan-Proof-Perform - zichtbaar voor klanten wat Oracle Exadata voor hun specifieke omgeving kan betekenen. Daarnaast biedt zij ondersteuning bij de implementatie en hosting van Exadata en andere oplossingen van Oracle. In het afgelopen jaar heeft Atos bij verschillende klanten in meerdere sectoren implementaties van Exadata begeleid. Het Atos Global Exadata Competence Center in Groningen heeft veel ervaring met het hosten en beheren van 4.200 Oracle Databases, 200+ Oracle-applicatielandschappen en 20 Exadata’s voor acht klanten in vijf landen.  

Innovatie en klanttevredenheid 

“Het leveren van een volledig aanbod is onze strategie. De partner die hierin excelleert, is voor ons nummer één. We bekronen onze Specialized Partners die in hun specifieke markten zeer goed hebben gepresteerd. Hierbij kijken we vooral naar partners die gefocust zijn op een groei van hun Oracle-business, het vergroten van hun kennis van Oracle-producten en die zich richten op belangrijke verticale markten”, vertelt Bas Diepen, Senior Manager Alliances & Channels van Oracle Nederland. “Er zijn verschillende partners die zich op het leveren van de volledige Oracle stack richten maar Atos is dit jaar de partner die duidelijk boven de anderen uitsteekt. Een partner die zich niet alleen in Sales gespecialiseerd heeft, maar ook op het gebied van Marketing en opleidingen focust op Exadata, Oracle on Oracle en op Exadata gebaseerde hosting-diensten.” 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!