VMware introduceert Clouds Ops IP beheermodel
27-08-2012
Deel dit artikel:

VMware introduceert Clouds Ops IP beheermodel


VMware, leverancier van virtualisatiesoftware, introduceert op de jaarlijkse conferentie VMworld 2012 de nieuwe Cloud Ops Intellectual Property (IP). Dit is een pakket bestaat uit advies, transformatie en opleiding.

Cloud Ops IP ondersteunt volgens VMware de transformatie van IT naar een nieuw operationeel model voor cloud computing. Het operationeel model is opgezet op basis van ervaringen die VMware en zijn partners hebben opgebouwd bij klanten. Zo kunnen klanten met Cloud Ops operationele arbeidskosten verlagen, resources vrijmaakten om te herinvesteren in nieuwe diensten, aldus VMware.
 
Partners
Daarnaast introduceert VMware het Cloud Ops Forum, een groep van consulting en integratiepartners die samenwerken om verder invulling te geven aan het nieuwe model. Deze bedrijven zullen in samenwerking met VMware kennis overdragen aan de eindgebruikers om zoveel mogelijk voordelen op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid en flexibiliteit te verwezenlijken, zo beweert VMware. Bedrijven die het Cloud Ops Forum vanaf het begin ondersteunen, zijn Canopy, Capgemini, CGI, GSC, Dell, Deloitte, EMC, HP, INfosys, T-Systems en VMware.

Deelname aan het Cloud Ops Forum zal in de toekomst worden uitgebreid naar andere sectoren en klanten. 

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer