Redactie - 27 augustus 2012

Wortell bouwt website op basis van SharePoint 2013

Wortell, een IT-specialist in Microsoft oplossingen, heeft zijn eigen website met behulp van Microsoft SharePoint 2013 gebouwd

Wortell onderstreept met de site zijn expertise in digitale samenwerking (portals), uniforme communicatie en flexibele werkplekomgevingen die gebaseerd zijn op Microsoft software. Zo biedt de site een achterliggend portaal waarin medewerkers en klanten alle projectdocumentatie en-informatie vinden die ze nodig hebben en waar ze in de portal samen aan kunnen werken.

Daarnaast is op de site te zien of een Wortell-medewerker beschikbaar is. Door SharePoint te koppelen aan Microsoft Lync is direct chat-, e-mail of telefonisch contactmogelijk met een beschikbare medewerker. Verder past de website zich automatisch aan aan het apparaat waarmee een bezoeker www.wortell.nl bezoekt, waardoor deze werkplekonafhankelijk te benaderen is.

“Met onze nieuwe site laten we duidelijk zien welke uitgebreide mogelijkheden Microsoft SharePoint 2013 op dit moment biedt voor communicatie en samenwerken”, zegt Luc Joziasse (foto), commercieel directeur van Wortell. “Deze site is een schoolvoorbeeld van ‘practice what you preach’. We brengen zelf in de praktijk wat we onze klanten adviseren op het gebied van efficiënte communicatie en efficiënt samenwerken.”

Op dinsdag 25 september 2012 geeft Wortell twee presentaties over zijn ervaringen met SharePoint 2013 tijdens het Congres SharePoint.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!