Sitecore neemt belang in sociaal media marketingbedrijf Komfo

Sitecore neemt belang in sociaal media marketingbedrijf Komfo

Sitecore neemt belang in sociaal media marketingbedrijf Komfo

14-08-2012

Sitecore neemt belang in sociaal media marketingbedrijf Komfo


Sitecore, leverancier van web content management en online engagement, neemt een groot minderheidsbelang in Komfo heeft gekocht, aanbieder van een sociaal media marketingplatform en lid van Facebook’s Preferred Marketing Developer programma. Komfo’s platform biedt marketeers een efficiëntere manier waarop zinvolle gesprekken op Facebook fan-pagina’s kunnen worden gestart en beheerd zonder de inzet van extra middelen.

Sitecore heeft plannen om Komfo’s sociale media marketingplatform te integreren in haar Customer Engagement Platform om marketeers inzicht in en controle over de klantervaring op Facebook en andere sociale netwerken te geven, vergelijkbaar met wat Sitecore op dit moment biedt met Sitecore-beheerde onderdelen en interactiekanalen, aldus Sitecore.

In combinatie met Sitecore’s investeringen zal Michael Seifert (foto), Sitecore oprichter en CEO, deel gaan uitmaken van Komfo’s raad van bestuur. "We zijn de samenwerking met Komfo aangegaan zodat we dezelfde hoeveelheid controle en beheermogelijkheden die we op dit moment binnen het Customer Engagement Platform bieden voor het web, mobiele en offline kanalen, ook kunnen gaan aanbieden voor Facebook en de interactie met de community," aldus Seifert. "Sociaal engagement is een belangrijk element voor het organiseren van een succesvolle multichannel marketingstrategie. Komfo’s applicaties en community tools maken het gemakkelijk om sociale initiatieven te schalen, en minimaliseren de tijd die wordt besteed aan het beheren en onderhouden van gesprekken binnen de sociale kanalen."

Door: Witold Kepinski  

Terug naar nieuws overzicht