Strategisch partnership CRM specialist update en BI expert Qliktech
11-07-2012
Deel dit artikel:

Strategisch partnership CRM specialist update en BI expert Qliktech


De Oostenrijkse CRM-leverancier update software AG is een strategisch partnerschap aangegaan met QlikTech. QlikTech is een softwareleverancier op het gebied van business discovery, wat staat voor gebruikersgestuurde business intelligence.

Het partnerschap houdt in dat de business discovery oplossing QlikView geïntegreerd wordt met de update CRM oplossing. Deze is zowel beschikbaar als in-house oplossing als op basis van het SaaS model (Software as a Service). QlikView zet high performance resultaten neer en maakt eenvoudig analyses van grote databestanden. Met de integratie hebben update CRM gebruikers nog sneller toegang tot bedrijfsinformatie met een breed scala aan weergave-, analyse- en rapportagemogelijkheden,aldsu de partners. "Professioneel Customer Relationship Management staat aan de basis van zakelijk succes", zegt Thomas Deutschmann, CEO van update software AG. "Onze klanten zullen in staat zijn om door de integratie met QlikView hun analyses in update CRM nog sneller en eenvoudiger uit te voeren. Het is de ideale aanvulling op onze CRM oplossing en zorgt voor een toegevoegde waarde. We kijken uit naar het werken als OEM partner met een innovatieve software leverancier als QlikTech."

De toegevoegde waarde die Qlikview biedt bestaat uit het visualiseren van data, uitgebreide, snelle rapportages en dynamische dashboard analyses. Vooral gebruikers in de biowetenschappen, financiële dienstverlening en de bouw- en maakindustrie zullen profiteren van de nieuwe integratie, gezien ook Qlikview zich op deze branches richt. De update CRM Suite is beschikbaar in drie standaardoplossingen die de CRM behoefte van de branches optimaal vervullen. De QlikView technologie wordt geïntegreerd binnen deze drie update templates.

Door: Witold Kepinski
  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CRM