Hitachi Data Systems breidt strategisch partnership VMware uit
23-08-2012
Deel dit artikel:

Hitachi Data Systems breidt strategisch partnership VMware uit


Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van IT storage-technologieën en datacenter-producten en -diensten, breidt zijn partnership met VMware verder uit met een nieuwe OEM-overeenkomst. Hitachi Data Systems bundelt de cloud-infrastructuursoftware van VMware en verkoopt zelfstandig softwarelicenties om organisaties geconvergeerde infrastructuur-oplossingen, services en support te bieden. Met dit aanbod kunnen organisaties hun fysieke en virtuele datacenter-initiatieven verder uitbouwen en beheren, aldus de twee partners.  

De uitgebreide OEM-overeenkomst biedt HDS resell-mogelijkheden van VMware cloud-infrastructuurtechnologieën, zoals VMware vSphere, VMware vCloud Director, VMware vCenter(TM) Server en VMware View. De oplossingen ondersteunen virtuele desktop infrastructuur-implementaties, VMware vCenter Site Recovery Manager en het VMware vShield(TM)-productportfolio. 

Hitachi Data Systems en VMware leveren sinds 2002 end-to-end virtualisatie-oplossingen voor storage-consolidatie, back-up en archivering, bedrijfscontinuïteit en storage-beheer. Als Elite-partner in het VMware Technology Alliance Partner (TAP)-programma en het VMware Ready-partnerprogramma maakt HDS een koppeling tussen server- en storage-infrastructuren in datacenters van klanten. 

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage