Redactie - 21 augustus 2012

Samenwerking New Babylon Den Haag en NDI ICT Solutions


New Babylon Den Haag en NDI ICT Solutions gaan een partnership aan. Daarvoor hebben Tom der Kinderen en Bas Maingay (directie) van Babylon Den Haag en Chris van Hattum, algemeen directeur van NDI ICT Solutions hun samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Op 1 september 2012 wordt New Babylon Business Center officieel geopend. Een optimale ICT-voorziening is van groot belang voor nieuwe huurders. Om hierin te kunnen voorzien hebben Babylon Den Haag en NDI ICT Solutions een samenwerkingsovereenkomst gesloten.In deze samenwerking is voorzien dat NDI partij kan zijn van huurders bij de inregeling van alle mogelijke ICT-diensten, waaronder werkplekbekabeling, internet en telefonie.

Naast het bieden van ICT-diensten aan huurders zal NDI voor Babylon Den Haag de regie gaan voeren over de netwerkinfrastructuur in New Babylon. Hiermee zorgt NDI ICT Solutions voor een proactieve controle op kwaliteit en veiligheid maar ook voor de documentatie van kabels en tracés.

NDI levert ICT-diensten vanuit vier verschillende vestigingen aan ruim 600 bedrijven in de Randstad, met name voor huurders in bedrijfsverzamelgebouwen .

Door: Witold Kepinski



Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!