SLTN behaalt Platinum partner status van SGI

SLTN behaalt Platinum partner status van SGI

SLTN behaalt Platinum partner status van SGI

21-08-2012

SLTN behaalt Platinum partner status van SGI

 
SLTN heeft de Platinum Partner status behaald in SGI’s Channel Network Program. Deze net behaalde partner status maakt het voor SLTN mogelijk om SGI’s complete product assortiment te gaan verkopen. SGI’s assortiment sluit naadloos aan bij SLTN’s huidige product assortiment, consultancy en managed services. De aan SLTN toegekende Platinum Partner status is de hoogst mogelijke partner status van SGI die wereldwijd behaald kan worden. 

SGI legt de focus op het helpen van haar klanten met de veeleisende business en technologische uitdagingen door het leveren van high performance computing (HPC) server, storage, data center en Cloud computing oplossingen. 

Eugene Tuijnman, CEO van SLTN: "Het behalen van de Platinum Partner status van SGI past perfect in onze strategie. Enerzijds focussen wij ons het op het ontzorgen van “reguliere” ICT vraagstukken en daarbij bieden wij betaalbare en voorspelbare ICT oplossingen, anderzijds is SLTN een organisatie met veel ervaring op het gebeid van zeer complexe en veel eisende computer vraagstukken. SGI High Performance Computing is een uitstekende aanvulling voor SLTN ten opzichte van het huidige server- en storage product assortiment. Mede hierdoor is SLTN een van de weinige onafhankelijke system integrators in Nederland die een totaal oplossing kunnen bieden aan de zeer specialistische klanten voor SGI High Performance Computing." 

“We zijn zeer verheugd dat we SLTN kunnen verwelkomen tot het krachtig partner netwerk van SGI. We zien veel mogelijkheden om onze SGI business in Nederland te laten groeien door samen te werken met een key partner als SLTN” zegt Rod Evans, EMEA VP of Sales for SGI. 

High Performance Computing oplossingen van SGI worden primair gebruikt voor data- en reken intensieve applicaties en worden veelal custom built gebouwd voor klanten en/of specifieke applicaties. SGI beschikt over een significant aantal vooraanstaande klanten en implementaties verdeeld over verschillende segmenten zoals de olie- en gas industrie, bio-industrie, overheid en educatieve instellingen zoals universiteiten. 

  

Terug naar nieuws overzicht