Redactie - 21 augustus 2012

Juniper onderscheidt Avnet met ‘Excellence in Training 2011’

Avnet Technology Solutions kondigt aan dat het een onderscheiding ontvangen heeft voor ‘Excellence in Training 2011’ voor het verzorgen van Juniper training in EMEA. Avnet is Juniper Authorized Education Partner (JNAEP) en beschikt daarmee over ervaren engineers. Deze engineers zijn gecertificeerd om de technisch diepgaande trainingen van het Juniper Networks curriculum te verzorgen, inclusief de trainingen voor de networking en security producten. De trainingen zijn bedoeld voor zowel de Juniper resellers als end-users. 

Avnet’s JNAEP speelt een belangrijke rol in het wereldwijde Juniper Networks’ Certification Program (JNCP). Het JNCP bestaat uit productspecifieke certificeringstrajecten, die kandidaten in de gelegenheid stellen om hun Juniper Networks kennis en ervaring te toetsen. Dit gebeurt in de vorm van schriftelijke examens en praktijkexamens voor de configuratie en troubleshooting.

Avnet beschikt over een trainingscentrum in Eindhoven en Almere. De trainingen zijn gericht op de behoeften van IT professionals en kunnen ook op locatie verzorgd worden, alfdus de distributeur.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!