Redactie - 15 augustus 2012

Grote overheidsorder voor Protinus IT, PQR, Scholten Awater en SCH/Telindus-ISIT


Protinus IT, PQR, Scholten Awater en de combinatie SCH Nederland/Telindus-ISIT zijn de winnaars geworden van de EASI2010-aanbesteding van het cluster Rekencentrum hardware. Afvaller is onder andere de i3 groep die nog een kort geding aanspande maar deze verloor.

De vier partijen werden op 31 juli officieel gecontracteerd. De overeenkomsten, die voorzien in de levering van opslagsystemen, SAN switches, tape robots, servers en netwerkapparatuur kennen een initiële looptijd van twee jaar en vertegenwoordigen een contractwaarde van tussen de 50 en 150 miljoen euro.

De aanbesteding van het cluster Rekencentrum hardware is de laatste aanbesteding die onder de vlag van EASI2010 wordt uitgevoerd. Eerder werden er op basis van de EASI2010-aanbestedingen al overeenkomsten gesloten voor de levering van printers en multifunctionals, webhostingdiensten, werkplekapparatuur, accessoires, managed services en plotters.

Ronald Ederveen (foto), commercieel directeur Scholten Awater, is trots dat Scholten Awater geselecteerd is door EASI2010 als één van de vier geselecteerde leveranciers van Datacenter hardware. "In het selectieproces is nauwgezet gekeken naar de kennis en ervaring van de verschillende inschrijvers, EASI2010 heeft SA hierbij als geschikte leverancier gekwalificeerd.”

Door: Witold Kepinski 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!