Redactie - 15 augustus 2012

EASI2010.nl op 1 september 2012 uit de lucht


Met de definitieve gunning van de raamovereenkomsten voor het cluster Rekencentrum hardware is het programma EASI2010 afgerond. Daarmee komt ook een einde aan easi2010.nl: de website zal vanaf 1 september doorverwijzen naar sboicm.nl.

Sboicm.nl is de website van de centrale (ict-)contractmanagementorganisatie van het Rijk. Op www.sboicm.nl vindt u algemene informatie over de EASI2010-contracten en de links naar de extranetten van de winnende leveranciers.

EASI2010 is een programma van het Rijk dat via een reeks Europese aanbestedingen ICT apparatuur en Managed Services verwerft. Van de contracten die met deze Europese aanbesteding worden gesloten gaan meerdere rijksoverheden gebruik maken, zoals het Ministerie van Algemene Zaken, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Ministerie van Financiën, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Algemene Rekenkamer, het Centraal Bureau voor Statistiek, Kabinet der Koningin en de Tweede Kamer der Staten-Generaal. De aanbestedende dienst beschikt over 110.000 geautomatiseerde werkplekken.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!