Nieuwe SAP-kwalificatie voor Ciber
20-08-2012
Deel dit artikel:

Nieuwe SAP-kwalificatie voor Ciber


Ciber is door SAP benoemd als Validated Expertise partner op het gebied van Human Capital Management (HCM) in Nederland. Om in aanmerking te komen voor deze kwalificering, moeten partners voldoen aan drie criteria. Dat zijn positieve referenties van recent afgeronde projecten bij klanten; een minimaal aantal consultants in dienst met geldige SAPcertificeringen op het gebied van HCM; en een gezamenlijke marktbenadering met SAP op dit gebied.

Het Validated Expertise Partnership zien we als een erkenning van onze deskundigheid op het gebied van SAP HCM in Nederland, aldus Léon Zijlstra, Managing Consultant bij Ciber. "We zijn met name trots op de positieve referenties van onze klanten op dit vlak. Binnen onze practice is negentig procent van de consultants inmiddels gecertificeerd; klanten mogen dus kwalitatief hoogstaande dienstverlening van ons verwachten op dit gebied."
 
Ciber mag zich al langer Gold Partner van SAP noemen. Ook beschikt het bedrijf over de certificeringen SAP SRM - SAP Supply Chain Management, SAP for Professional Services en SAP Business All-In-One Partner.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP