Redactie - 20 augustus 2012

Nieuwe EMEA channelbaas voor wan-specialist Riverbed


Riverbed Technology, leverancier voor het optimaliseren van wide area networks (wan), heeft Nino D'Auria benoemd tot de nieuwe channelbaas voor de EMEA-regio.
D'Auria was eerder werkzaam als ceo van de Italiaanse systeem integrator Lutech SpA. Eerder werkte hij bij EMC, Compaq en Digital Equipment.

Partners zijn belangrijk voor Riverbed.  Ze zijn verantwoordelijk voor 95 procent van de omzet die de wan-optimaliatiespecialist haalt. In Nederland wordt Riverbed gedistribueerd door Zycko uit Amsterdam.

Tegenwoordig biedt Riverbed een portfolio voor betere performance van netwerken van datacenters en infrastructuren. Door de toenemende mobiliteit van werknemers en gebruik van applicaties zijn de wan-oplossingen steeds vaker in trek voor grote netwerkenomgevingen en connectiviteit met datacenters. Zo biedt Riverbed het Granite productportfolio dat zorgt voor betere prestaties door applicaties, servers en storage te combineren. Hierdoor kunnen mobiele gebruikers snel werken met applicaties en andere data.

Onderzoeksbureau Gartner meldt dat de wereldwijde wan-markt in 2011 gegroeid is naar een omzet van 1,9 miljard dollar.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!