Kodision werkt samen met SharePoint-specialist ETTU
13-07-2012

Kodision werkt samen met SharePoint-specialist ETTU


Kodision is vanaf juli 2012 reseller van de eConnect-productlijn van ETTU. De eConnect-producten zijn volgens ETTU gebruikersvriendelijke portalen, oplossingen en webonderdelen op het SharePoint-platform. Deze samenwerking onderstreept de vraag naar gebruiksvriendelijke en bewezen SharePoint-oplossingen in de markt. De afgelopen jaren is Kodision gegroeid op het gebied van Zaakgericht Werken en case management.

Documentmanagement (DMS) en Recordmanagement (RMA) zijn hierbij essentieel en met het eConnect DMS & RMA portaal beschikt Kodision over een oplossing die geïntegreerd kan worden met haar Zaaksysteem KIM. Vincent Heijckmann, directeur van ETTU: “Wij zijn blij om Kodision te verwelkomen als reseller van onze eConnect-productlijn. Hiermee biedt Kodision haar klanten een perfecte aanvulling voor het Zaaksysteem KIM. Het eConnect DMS & RMA portaal is een bewezen SharePoint-oplossing dat Zaakgericht Werken mogelijk maakt. Bovendien is het portaal volledig NEN 2082 gecertificeerd en voldoet het dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van informatievoorziening.”

Ed Buré, commercieel directeur van Kodision, onderstreept dit goede gevoel: “Vanuit de markt zien we een toenemende vraag naar totaaloplossingen waar het zaaksysteem en een NEN 2082 gecertificeerd DMS/RMA belangrijke onderdelen van zijn. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om onze suite gericht op zaakgericht werken en casemanagement, snel en professioneel uit te breiden en op de markt te brengen.”

 
De directies van ETTU en Kodision hebben geproost op de samenwerking (foto). V.l.n.r.: Vincent Heijckmann (ETTU), Ed Buré (Kodision), Mario de Bruin (Kodision), Eric-Jan Vroon (ETTU).

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht