BDO certificeert Infor10 ERP Enterprise (LN) en Infor10 ERP Business
17-07-2012
Deel dit artikel:

BDO certificeert Infor10 ERP Enterprise (LN) en Infor10 ERP Business


Infor, leverabcier van zakelijke software, meldt aan dat Infor10 ERP Enterprise (LN) en Infor10 ERP Busines (SyteLine) voldoen aan de International Financial Reporting Standards (IFRS) eisen van BDO Audit & Assurance, een organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy.

BDO’s certificering is het resultaat van een uitgebreid onderzoek naar de naleving van de standaarden, betrouwbaarheid en continuïteit van beide applicaties. De certificering toont het vermogen aan van beide oplossingen. Dienstverlenende, productie- en distributiebedrijven kunnen hiermee voldoen aan de IFRS-standaarden en ze blijven naleven.

 Infor10 ERP Enteprise en Infor10 ERP Business kunnen geconfigureerd worden ingevolge wettelijke en management rapportage-eisen in verschillende landen en organisatiestructuren. Organisaties kunnen de applicaties als een enkele ERP-oplossing gebruiken binnen de enterprise of inzetten op elke niveau binnen de organisatie - vestiging, land, business unit of corporate. Productiebedrijven kunnen met de applicaties een groot aantal wijzigingen beheren waaronder nieuwe bedrijfslocaties toevoegen, overgenomen bedrijfsonderdelen integreren en nieuwe rapportagevoorwaarden hanteren. Investeren in dergelijke technologie helpt deze organisaties de efficiëntie van financiële processen te verbeteren, kosten te besparen en te voldoen aan IFRS-standaarden. Daarnaast bieden deze applicaties productiebedrijven een gedetailleerd overzicht van de balans en de kasstroom waardoor ze kunnen voldoen aan transparantienormen ten aanzien van hun bedrijfsvoering.

 Na strenge beoordeling van zowel Infor10 ERP Enterprise (LN) als Infor10 ERP Business (Syteline) bleek dat beide applicaties voldoen aan de IFRS-eisen en dat ze deskundig ontworpen zijn waardoor organisaties makkelijker kunnen overgaan tot deze complexe standaarden, aldus Jur de Vries, Partner Information Technology bij BDO Audit & Assurance: “Wij hebben een groot aantal modules beoordeeld, waaronder voorraad, vaste activa, verkoop en inkoop. Al deze modules voldeden allemaal aan onze eisen, een internationale accounting standaard die al door meer dan 120 landen wordt vereist.”

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP