Redactie - 19 juli 2012

Koning & Hartman levert Maasstad Ziekenhuis indoor-communicatiesysteem


Koning & Hartman heeft voor het Maasstad Ziekenhuis een indoor-communicatiesysteem en een NEXEDGE communicatieoplossing voor de bedrijfsbeveiliging van het ziekenhuis geïnstalleerd en opgeleverd. Voor het in stand houden en beheren van dit systeem en communicatienetwerk is een Service Level Agreement (SLA) contract van 4 jaar getekend tussen Koning & Hartman en het Maasstad Ziekenhuis.

Het Maasstad Ziekenhuis heeft onlangs verbeteringen aangebracht met betrekking tot de beveiliging en communicatiemogelijkheden. Koning & Hartman heeft, volgens opdracht een indoor-communicatiesysteem voor C2000 en GSM/UMTS en een NEXEDGE communicatie voor de bedrijfsbeveiliging van het ziekenhuis geïnstalleerd. Voor het in stand houden en beheren van het bovengenoemde indoorsysteem en communicatienetwerk is op 9 juli jl. te Delft een SLA van 4 jaar getekend tussen beide partijen. Koning & Hartman zal 4 jaar lang haar Managed Services aanbieden, inclusief het op afstand beheren van het indoor-systeem, en ziet deze opdracht als een mooie kans om zich verder te vestigen in de gezondheidszorgmarkt.

Dankzij deze communicatieoplossing kunnen werknemers van het Maasstad Ziekenhuis bellen en gebeld worden op zijn of haar GSM binnen het ziekenhuis. Naast het GSM gebruik, is er ook een indoor-communicatiesysteem opgeleverd voor C2000 dekking, wat gebruikt wordt door de ambulance, politie en brandweer.


Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!