Redactie - 19 juli 2012

SLTN behaalt de Symantec Gold Partner status


SLTN is Gold Partner van Symantec geworden met specialisaties op het gebied van Archiving & eDiscovery, Storage Management en Data Protection.

Het behalen van Symantec specialisaties betekent voor SLTN dat zij door Symantec gecertificeerd is en toont aan dat SLTN over de vakkundigheid en ervaring beschikt die nodig is om deze onderscheidende diensten aan te kunnen bieden.

Eugene Tuijnman (foto), CEO of SLTN: "De voortdurend groei van data en de toenemende afhankelijkheid van bedrijven van deze data maakt een robuuste archiving , discovery en back-up oplossing absoluut noodzakelijk. SLTN kan samen met de Symantec producten nog beter aan de behoeften van haar klanten kunnen voldoen door hoogwaardige oplossingen te bieden ter bescherming en het managen van hun waardevolle gegevens.”

“Symantec specialisaties zijn ontworpen om partner investeringen in Symantec te erkennen en hun expertise in de markt te belonen," aldus Jason Ellis, vice president, EMEA Channel Sales bij Symantec. "Gespecialiseerde partners hebben aangetoond oplossingen en diensten te kunnen leveren voor het managen van de meest kritische informatie van de klant."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!